Bisnode-9.jpg

Stark miljöprofil på Bisnode i Göteborg

Precis som i Stockholm har Bisnode i Göteborg flyttat samman från att ha suttit på fyra olika adresser. Vi körde på företagets hållbarhetstänk och lät många av möblerna från de gamla kontoren flytta med. Den saliga blandningen av färger och stilar använde vi till att skapa ett helt eget koncept: Bisnodes Värld. Välkommmen!

3D-bild på Kunskapstrappan

Kontoret är aktivitetsbaserat med stort fokus på att ha många platser för informella och spontana möten såväl som flera olika typer av arbetsplatser och rum där man kan välja att arbeta helt efter eget behov, personlighet och humör (det finns väl ingen som vaknar på precis samma sida varje dag?). 

Bisnodes Värld består av fem våningar som representerar varsitt område i Europa och är grunden för hela inredningskonceptet. Dessutom finns kopplingar till andra Bisnode-kontor ute på kontinenten – hos dem sitter tapeter som vi har specialdesignat just för Bisnodes Värld. Man kanske kan säga att det blir som ett litet universum?

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag

VAR: Göteborg

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor

LEDORD: Miljötänk och hållbarhet

FIN DETALJ: Den specialdesignade tapeten Norden med ett mönster som innehåller såväl vitmossa som blåbär och nyckelpigor 

 

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.