BonnierSthlmOffice020.jpg

Stilfull blandning av modern och klassisk design

I det gamla lokstallet som ligger i direkt anslutning till det välkända Bonnierhuset ligger Bonnier AB's nya kontor. Verksamheten finns i många länder och här ska alla känna igen Bonniers varumärken och känna sig bekväma på kontoret; det verkar som att det var så det blev!

Berätta något om de detaljer vi ser på bilden.

I det gamla lokstallet som ligger i direkt anslutning till det välkända Bonnierhuset ligger Bonnier AB’s nya kontor. Verksamheten finns i många länder och alla ska känna igen Bonniers varumärken och känna sig bekväma på kontoret; det verkar som att det var så det blev!

 

 

Fysiskt material från koncernen är närvarande på hela kontoret som visar på Bonniers varierande verksamheter och medieutbud. Här samsas böcker, tidskrifter och dagstidningar med TV och digitala medier. Verksamheten förändras ständigt – därför är kontoret följsamt och enkelt att arbeta i för alla. För att tillgodose de olika behoven valdes ett aktivitetsbaserat arbetssätt och kontoret utformades noggrant så att det passar personalens olika sätt att arbeta.

 

några siffror

VAR: Atlasmuren 1

NÄR: Inflyttning 2016

AREA: 1434 kvadratmeter

 

 

Runt hela fasaden löper screentryck med grön text. Texten är hämtad från dikter utgivna av Bonnier som har anknytning till spår och järnväg (en liten blinkning till byggnadens historia helt enkelt). I köket sitter tapet av kokböcker utgivna av Bonnier. Kontoret är en självklar del i varumärket och det är viktigt att inredningen och designen uttrycker verksamhetens olika affärsområden samtidigt som det är en personlig, trivsam och attraktiv arbetsplats. Och det som är viktigt är ju viktigt – alltså blev kontoret just så. Kolla in bilderna nedan!

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.