CentigoOffice013.jpg

ca 50% mingelyta och ändå plats för 450 medarbetare

På Centigos gamla kontor fanns det bara plats för ungefär hälften av företagets ca 450 medarbetare. De hade expanderat och vuxit ur sina gamla lokaler, och nu var det dags för nytt kontor som passar företagets storlek och anda. Vi fick uppdraget och såhär blev det!

Berätta något om de detaljer vi ser på bilden.

Det skulle inte bara finnas plats för alla, det skulle vara en plats för alla. Här skulle företagets flera olika varumärken samlas och få ett gemensamt sammanhang istället för att sitta på varsitt håll. Med gestaltnings- och traditionella workshops, många face to face-möten, utvalda representanter från personalen samt en driven och kompetent intern projektledare blev det här projektet en dramafri förändringsresa med ett resultat som vi är mycket stolta över.

 

några snabba

VAD: Inredningsuppdrag

VAR: Klara C på Vasagatan (våning 10 för den som vill vara riktigt petig)

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor i ny lokal

INFLYTTNING: Försommaren 2016

HÄRLIG GREJ: Halva kontoret är en enda stor mingelyta för samverkan, evenemang, mingel och annat kul, både för interna och externa syften. 50% av kontoret är alltså enbart sociala trevligheter!

 

 

Projektet var väldigt roligt att arbeta med. Vi gillar verkligen att komma i kontakt med nya sätt att arbeta, och bland annat Centigos spännande sätt att driva frågor internt och gjorde projektet inte bara kul utan dessutom lärorikt och inspirerande inför framtiden. De bästa och mest givande projekten är kryddade med utveckling, öppenhet och nya, kreativa synsätt.Arbetsplatsen är nu ett kontor som passar medarbetarna, för samman olika varumärken och skapar en gemenskap mellan avdelningarna. Människorna som ska vara i miljöerna vi skapar är alltid viktigast. Dessutom blev det snyggt! Spana in bilderna och känn efter vad du tycker.

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.