SpectrumArkitekter_SAB004.jpg
 

VÄLKOMMEN TILL SABIS I FÄLTÖVERSTEN - en helhetsupplevelse med historisk förankring

Ett inbjudande helhetskoncept i hjärtat av Fältöversten – en plats för människor att trivas på från morgon till kväll i en miljö som trots köpcentrumets liv och rörelse erbjuder en egen plats med matro. Det var visionen för Sabis nya restaurangkoncept hösten 2015.

När den perfekta lokalen för Sabis nya systerrestaurang till Slagteribolaget i Solna dök upp gick det fort! Vi har redan ett härligt samarbete med Sabis sedan tidigare, så att kickstarta arbetsprocessen och hålla det tighta schemat var inga problem. Kreativiteten flödade och mailen duggade tätt – det var både intensivt och väldigt kul! Som alltid körde vi en rak och tight dialog, en av de viktigaste ingångarna i alla projekt. Vi skulle göra något utöver det vanliga.

Berätta något om de detaljer vi ser på bilden.

Att väva samman Sabis populära intilliggande matbutik med den nya restaurangen och skapa en samklang mellan miljön och den mat som serveras var centralt i projektet. Vi skulle ge liv åt en helhetsupplevelse med återkoppling till företagets långa historia, som tog sin början i sent 1800-tal med charkuterifabrik och köttbodar.

FEM SNABBA

VAD: Ett nytt restaurangkoncept i mitten av köpcentrumet Fältöversten

HUR: Intensivt, tight dialog och helhetstänk

NÄR: Juni – november 2015

VISION: Att bjuda besökaren på något mer utöver ett vanligt restaurangbesök


BESÖK restaurangen!

 Vi är himla nöjda med resultatet av detta härliga projekt som startade i juni och slog upp dörrarna i november. Det klassiska får en touch av humor i en ljus men ombonad miljö med specialritade möbler och dekor där de olika materialvalen lyfter varandra.

Vi hoppas att du besöker restaurangen, och om du gör det, visa oss gärna en bild från ditt besök under hashtag #byspectrum – vi älskar att se våra miljöer fyllas med liv och rörelse!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.