Det här klickar vi på vecka 42

gettyimages-464490744-1024x1024.jpg

Den här veckan besökte vi Workplace Trends i London! Många spännande talare och ett intressant blandning av teman; allt från datadriven design och AI till hur vi människor påverkas och mår av ljus, ljud och skillnader i fysiska avstånd mellan människor i olika länder. En av våra favoriter är Antony Slumbers:

”The real winners in this new world will be those who marry an understanding of exponential technology with highly developed human skills, and the knowledge and capability to leverage one to enhance the other. It will be people and companies who understand that they need to know far more than they do today about how their buildings are performing, how people are actually using them, and who exactly their customers are. And their customers will be everyone who enters their properties."

Gå in på hans blogg och läs, det är väldigt intressant!

 
klick!Miriam Eichler