Det här klickar vi på vecka 40

Co-working växer snabbare och snabbare över hela världen. Så vad är det som gör detta så populärt och vad finns det för möjligheter och fördelar? Den här veckan klickar vi på en artikel från Harvard Business Review som handlar om just det.


KTH Hållbarhetshuset

KTH Hållbarhetshuset

“While the cultures of these spaces vary according to industry, geography, and so on, they are alwaysdifferent from their parent organizations (and often opposed to them). This is unsurprising given their goal of smuggling the benefits of coworking inside. In interview after interview, community managers stressed the importance of members’ initiative, openness, curiosity, and trust, as well as esprit de corps, or what one called “family spirit.’”


I takt med att co-workingplatser blir mer och mer populärt utvecklas olika typer av detta. Mycket intressant artikel om ett relevant ämne i tiden. Vi rekommenderar den varmt!

 
 

 
klick!Miriam Eichler