Det här klickar vi på vecka 48

Här kommer ett artikeltips med rubriken “Communities are the key factor to rapid growth of coworking”. Vi följer noggrant vad som händer inom Co-working. Det finns en massa att lära sig om vad som gör det framgångsrikt. En av de faktorer vi pratat för lite om är oss människor och vad som får oss att trivas och utvecklas på en arbetsplats. Svaret är ofta en känsla av samhörighet, samverkan med våra kollegor och flexibilitet på arbetsplatsen. Vi lever som vi lär och har sedan 1,5 år ett par platser på olika co-working ställen i Stockholm, Amsterdam, Helsingfors och New York.

I JLLs rapport förutspår man att att 30% av våra arbetsplatser kommer att vara mötesplatser och andra flexibla ytor för samverkan.

 
JLL Flexible Space.png

Läs hela artikeln HÄR

klick!Miriam Eichler