Hur ska vi få mer återbruk av byggprodukter? - IVL & Spectrum visar vägen

Den 6 december bjöd IVL Svenska Miljöinstitutet in till frukostseminarium där Anna Wallerstedt Öberg från oss tillsammans med Lina Jander från Tenant & Partner och Hanna Gerhardsson från IVL berättade om arbetssätt för återbruk och erfarenheter från renovering av IVL:s kontorslokaler.

Frukostseminariet ägde rum på IVL:s nyrenoverade Stockholmskontor där 63 procent av möblerna, motsvarande 7,6 ton, är återbrukade. Siffror som gäller den fasta interiören håller just på att tas fram. Vi har haft förmånen att arbetat med projektet i både IVL:s kontor i både Stockholm och Göteborg!

 
50%  av den fasta interiören är återbruk

50% av den fasta interiören är återbruk

Nyfiken på mer om återbruk inom byggsektorn? Läs mer på www.ccbuild.se

klick!Miriam Eichler