Seminariekväll: The Future Is Female

30590198_2048953881984493_7906378662667091968_n(1).jpg

Den 26:e april anordnar Kod Arkitekter en seminariekväll med temat The Future Is Female. Såhär skriver de själva om evenemanget:

"Som ett arkitektkontor helt grundat, ägt och drivet av kvinnor möter vi på Kod Arkitekter ett behov av kvinnliga förebilder. Vi är själva nyfikna på vilka de är och vad de gör, därför samlar vi nu några av branschens främsta kvinnliga arkitekter och företagsledare, som alla grundat och driver kontor. På programmet står en projektrevy med särskilt utvalda projekt från varje kontor, därefter följer en paneldiskussion om entreprenörskap, jämställdhet och om framtidens utmaningar för arkitektbranschen."

Kvällen kommer att innehålla föreläsningar och paneldiskussion, och vi är väldigt glada över att våra egna grundare Anna Wallerstedt Öberg och Wivian Eidsaunet ska delta!

Klicka här för att komma till Kods hemsida och läsa mer om evenemanget, vilka som deltar, vad kvällen kommer att handla om och såklart för att OSA. Begränsat antal platser, så kör! Det kommer att bli superkul!

nyhetMiriam Eichler