Living Work Lab

Nu har vi dragit igång ett nytt projekt: Living Work Lab. 

Living Work Lab är ett virtuellt och så småningom fysiskt labb, en experimentverkstad och idéfabrik där vi ska labba oss fram till olika lösningar, metoder och processer för att skapa framtidens arbetsplats. Vi kommer att gå ihop med människor och organisationer som har andra infallsvinklar och kompetenser än vad vi har för att brainstorma, diskutera, beskriva, analysera, leka och pröva oss fram till det vi vill: ge människor en vardag fylld av smarta och anpassade lösningar får oss att må bra, som boostar kreativiteten, låter oss prestera efter vår fulla kapacitet, som är flexibel och personaliserad och som helt och håller utgår från människors behov.

Med Living Work Lab ska vi omdefiniera och re-boota en industri som verkar ha glömt bort att fokusera på människors behov och beteenden i utformningen av arbetsplatser. 

Klicka på knappen nedan för att kolla in Living Work Labs hemsida och läsa mer!

 
 
Rityta 1-100.jpg
nyhetMiriam Eichler