DLLSthlmOffice012.jpg

Blinkningar till hemlandet hos DLL Group

"Vi vill ha ett nordiskt kontor med en blinkning till huvudkontoret i Nederländerna." Så löd briefen när vi skulle inreda DLL Groups svenska huvudkontor i Stockholm. 

3D-bild på Kunskapstrappan

Det fick bli en både lekfull och gemensam miljö med tydliga nordiska inslag i både design och dekorationer. Kopplingen till hemlandet hittade vi i bland annat blåvitt porslin, orange detaljer och nederländska designprodukter från till exempel Moooi (japp, så många vokaler!). 

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag & förändringsledning

VAR: Birger Jarlsgatan

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor

NÄR: 2016

SCHYST DETALJ: Ett par tygklädda små hus som inte bara är söta utan dessutom fungerar som halvprivata arbetsplatser. Det ena har tema sommar och det andra vinter, så det är bara att välja den årstid man tycker bäst om!

 

Efter ombyggnaden är det svenska huvudkontoret en arbetsplats som är attraktiv (både för synen, medarbetare och besökare) där alla syns och kan jobba effektivt. Hurra för en modern kontorsmiljö som främjar kunskapsutbyte, samarbete, tillit och arbetsglädje!

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.