Folksam015H.jpg

Fågelgången skapar stämning hos Folksam

Känner du till Folksamskrapan? I så fall är du inte den enda. Ett av Stockholms mest välkända hus skulle få en ny insida och vi var med och fixade det. 

3D-bild på Kunskapstrappan

Det är inget litet hus och inget litet företag! Därför bestod uppdraget av en mängd delprojekt när lokalerna renoverades och nära 2000 medarbetare gick över till ett nytt och aktivitetsbaserat arbetssätt. Vi intervjuade och analyserade och sammanställde, inredningskoncept och -projektering kördes och vid sidan av projekterade vi ombyggnader av ett antal våningsplan i höghuset. Full fart med andra ord!

Folksams fastighet var fylld av fantastiska kvaliteter som vi tog stor hänsyn till samtidigt som arbetsplatserna fylldes av både flexibilitet och variation. Varje avdelning i organisationen har olika behov och därför var något av det viktigaste att de alla skulle få en arbetsplats som både tillgodoser dem och följer med i deras utveckling. 

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag, förändringsledning och hyresgästanpassning

VAR: Folksamskrapan i Skanstull

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor med funktionsspecifika lösningar för olika avdelningar

NÄR: 2014 - 2016

SCHYST DETALJ: En lång gång i en tidigare källarlokal har fågelkvitter i luften och konst med fåglar som motiv på väggen. Namnet? Fågelgången såklart!

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.