Forefront002.jpg

Det Forefront kallar "New Office 3.0"

Forefront Consulting Groups kontor ligger över Centralbadet och från början var det faktiskt en tennishall. Racergrönt, mässing och andra detaljer från badets entré fick vara med och värna om den historia som lokalen bär med sig. Men vi la ju till en ny och lite mer Forefront-aktig touch på det såklart...

3D-bild på Kunskapstrappan

Ett långt samarbete resulterade i det som Forefront Consulting Group själva kallar för "New Office 3.0" (ganska vasst, va?). Med byggnaden och lokalens historia som inspiration och Forefronts mål för en arbetsplats som tagit inte bara ett utan två eller tre steg till fick kontoret olika typer av arbetsmiljöer – alla medarbetare skulle kunna hitta ett sätt och en plats att jobba som passade just dem. Just att tillgodose allas behov fick genomsyra hela projektet.

Och en sak till: för optimal akustik har kontoret fått både en högabsorberande matta och akustikputs i taket. Det finns en lösning för allt!

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor

NÄR: 2015

COOL GREJ: De stora lanterninerna i taket släpper in mycket naturligt ljus, men det betyder inte att man måste anpassa sig till vädret för det. Det går nämligen att skifta ljuset från varmt till kallt med en enkel knapptryckning!

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.