Final_Jordbro_Overview1.jpg

Jordbro

Som ett av fem arkitektkontor tog vi tillsammans med arkitektkontoret Andrén Fogelström fram ett förslag på utveckling av Jordbro med hela 5000 nya bostäder. Vi är väldigt nöjda över både samarbetet och det fina resultatet!

3D-bild på Kunskapstrappan

Det skulle fås in så mycket nya bostäder som möjligt (och rimligt, givetvis) med utifrån utgångsläge och stadsstruktur. Hela 5000 nya bostäder - hur skulle det kunna se ut? Hur kan vi frambringa de kvaliteter som Jordbro besitter och samtidigt föreslå lösningar på problem? Hur kan vi få förstärka den trivsamma känslan hos de som bor i Jordbro?

Vi teamade ihop oss med det nystartade arkitektkontoret Andrén Fogelström för att svara på frågorna och jobba fram ett så fint resultat och så bra lösningar som det bara gick. Vi jobbade med analys av nuvarande stadsplanering, förslag till förtätning, vidareutveckling av befintlig infrastruktur och flöden. I fyra veckor jobbade vi och skapade ett resultat som vi är väldigt nöjda med. Vilka stjärnor de är, Andrén Fogelström!

 

 

 

Ett par fakta:

Vad: Parallellt tävlingsuppdrag

Plats: Jordbro

När: Januari-februari 2017

Sticker ut: Hela planen där alla delar får betydelse, vilket symboliseras med den centrala parken

Detta kommer vi minnas mest: Kul samarbete med ett annat arkitektkontor

 

 

 

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.