28.jpg

Lammhults Design Group Showroom


Hur förvandlar man en lokal som lyser “kontor” till ett showroom? Just det som vi tar med oss in i framtiden: våga vara unika.

3D-bild på Kunskapstrappan

I Lammhults Design Groups Showroom samsas representanter från de olika företagen med de som har sin fasta arbetsplats där. Här visas produkter upp, luncher hålls och kunder bjuds in. Innan projektet drog igång var lokalen urtypen av det generiska kontoret. Det skulle det ändras på.

Så hur gjordes det?

Konceptet som förvandlade lokalen gick i tre steg:

 1. Show the room

  I det här steget nollställdes lokalen, alla kontorselement skalades bort och det ursprungliga rummet fick komma fram.

 2. Room for show

  Nu adderades färg och material med målet att skapa ett unikt uttryck. Efter devisen “inga färger skär sig mot himlen” målades taket blått och den övriga lokalen färgsattes utifrån en grafisk men ändå neutral färgsättning.

 3. Showroom

  Allt fylldes med nytt innehåll – färdigt showroom!

  Kul Grej:

  Målarna var faktiskt väldigt skeptiska till att måla taket blått, men när de väl var klara fotade de resultatet för att de var så nöjda. Den ni! 


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.