Spectrum_4K_v0.023 (1)36.jpg

Living Work Lab

 
 
Berätta något om de detaljer vi ser på bilden.

 

Nu har vi startat Living Work Lab  – ett virtuellt och så småningom fysiskt labb, en experimentverkstad och idéfabrik där vi ska labba oss fram till olika lösningar, metoder och processer för att skapa framtidens arbetsplats. Här går vi ihop med människor och organisationer som har andra infallsvinklar och kompetenser än vad vi har, för att brainstorma, diskutera, beskriva, analysera, leka och pröva oss fram till det vi vill: ge människor en vardag fylld av smarta och anpassade lösningar får oss att må bra, som boostar kreativiteten, låter oss prestera efter vår fulla kapacitet, som är flexibel och personaliserad och som helt och håller utgår från människors behov.

 

På Spectrum Arkitekter har vi genom åren samlat på oss mängder av erfarenheter. Vi har bedrivit – och bedriver – ett ständigt sökande efter nya perspektiv, upplevelser, kunskap och aha-ögonblick. Många säger att de ska ligga i framkant, men vi ska faktiskt göra det också.

Med Living Work Lab ska vi omdefiniera och re-boota en industri som verkar ha glömt bort att fokusera på människors behov och beteenden i utformningen av arbetsplatser. På Living Work Labs hemsida kan du läsa mer om projektet och hänga med på resan – det kommer att bli grymt!

 

 

 

 

 

Alla borde vara välkomnande och leka mer!


BILDER FRÅN PROJEKTET