Materia_utställningTranas_033.jpg

Materia Showroom

Hur skapar man en utställning som både är inspirerande och visar upp produkterna på bästa sätt? Man kombinerar den med sin arbetsplats såklart! Materias showroom i Tranås är både en fungerande arbetsmiljö och en exponering av Materias olika produkter. 

3D-bild på Kunskapstrappan

Här står möblerna inte bara och samlar damm, de används på riktigt. Alltifrån flera olika typer av mötesplatser till platser för koncentration, från utrymmen för enskilt arbete till touch down-platser och mycket annat.

Vi rörde om i grytan lite och blandade möbleringar i annorlunda kombinationer för att visa bredden på sortimentet, lekte runt för att skapa en ny upplevelse för besökaren och skapade samtidigt en riktig arbetsplats som täcker in alla de olika delarna som ingår i de flesta aktivitetsbaserade kontor. Expertis + utrymme att leka = både kul projekt och inspirerande resultat! 

 

några småfakta

VAD: Kombinerat kontor och showroom

VAR: Tranås

YTOR: Aktivitetsbaserade arbetszoner, olika typer av mötesplatser, lounge samt utrymmen för lunch och mingelevent

SCHYST DETALJ: I entrén finns alla Materias kapphyllor och paraplyställ, och där har vi också placerat möbler som ser ut eller har namn som får oss att tänka på ytterkläder – till exempel Coat som med sin quiltade klädsel påminner om en täckjacka

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.