SpectrumArkitekter_Mistra_0006 - Copy.jpg

Hemtrevligt, miljövänligt och engagerat hos Mistra

Hyresavtalet för lokalen vid Centralen hade gått ut, och Mistra var ändå sugna på att uppdatera inredningen på kontoret. De hittade en ny lokal vid Hötorget och vi blev rekommenderade av Vasakronan och fick projektet (sånt är alltid smickrande!). In i ett tidigt skede, nära samarbete och peppade medarbetare – riktiga toppeningredienser till ett kul projekt.

3D-bild på Kunskapstrappan

Projektet drog igång i september 2017 och fem månader senare var det inflyttning. En bred arbetsgrupp sattes ihop, koncept- och möbleringsplan jobbades fram och i snabb takt tog vi oss fram mot målet: ett hemtrevligt kontor med fokus på miljö och hållbarhet – med andra ord det som Mistra arbetar med. Till exempel kan möblerna återbrukas i framtiden, precis som de har gjort i det här projektet.

Något av det bästa med det här projektet måste vara att medarbetarna var både inkluderade och engagerade. Alla kom till workshopen och kom med ärlig input och var öppna för att testa alla förslag, sånt gillar vi!

 

 

Ett par grejer till bara:

Vad: Inredningsprojekt

Ledord: Fokus på miljö och återbruk

Något vi är stolta över: Mattan och de målade väggarna som medarbetarna själva kom fram till behövdes

Snygg grej nummer 1: Det mörkgröna linoleumet på skrivborden – kul när det vågas användas färg!

Snygg grej nummer 2: Växtväggarna mellan arbetsplatserna

 

Tips:

Inkludera dina medarbetare i förändringsprocessen. Det kan låta självklart, men hamnar mellan stolarna ibland. Det är trots allt de som ska vistas och jobba i lokalen – klart att de ska må bra!

 

 

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.