┬® Jennie Kumlin_160930_10.jpg

Många Möjligheter hos Näringslivets Hus

Näringslivets Hus på Storgatan i Stockholm är en av Sabis Mötesplatser med både restaurang, konferens, loungeytor och mer. Vi har haft flera samarbeten med Sabis och nu fick vi vara med ännu en gång – både loungen och lunchrestaurangen skulle göras om och vi fick uppdraget. Dessutom var vi med på ett hörn i renoveringen av konferenslokalerna. 

3D-bild på Kunskapstrappan

Samarbetet med Sabis var, som vanligt, både gott och trevligt. Vi jobbade nära och hårt för att få till en mångsidig restaurang som skulle kunna varieras och anpassas beroende på tillfälle. Är lunchrestaurangen öppen? Bara att köra! Ska det sitta och jobbas eller hållas konferens? Då möbleras sittningen efter det! Är det dags för mingel? Toppen, då är det bara att anpassa rummet!

Förutom flexibiliteten är stället både mysigt och välkomnande – ingen stereotyp lunchrestaurang med känsla av skolmatsal. Materialen sticker ut och är lite annorlunda mot det klassiska lunchstället, och miljön är nästan mer som en bistrobar än en lunchrestaurang.

Vi renoverade även loungen, det så kallade Vardagsrummet, som fick en hemtrevlig och mysig känsla. Precis som restaurangen går den att abonnera för mingel, konferens, företagsfest eller det man nu vill, och därför är även den enkel att möblera om efter behov. Det finns till och med ett dansgolv att sätta upp om lusten skulle falla på!

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag

MILJÖ: Lunchrestaurang och lounge

NÄR: 2016

FIN DETALJ: Den speciellt mönsterlagda mattan i Missoni-stil. 


BILDER FRÅN PROJEKTET

 

Som vi nämnde ovan har vi samarbetat med Sabis flera gånger:

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.