Vår viktigaste ingång är att byta perspektiv

Varför bara tänka utanför boxen? Vi vill dra i den, stretcha den och modellera om den – och för varje gång vi gör det växa ännu mer i vårt jobb, utvecklas och se saker på nya och ännu bättre sätt.

Vår viktigaste ingång är att byta perspektiv; vi lyssnar. Vi ställer frågan istället för att anta.

Det krävs mycket av den som lyssnar; det innebär ett måste att förändra sin egen process, se saker ur nya synvinklar, att anpassa sig efter det nya och inte förvänta sig att något som fungerade perfekt i ett annat projekt automatiskt är ultimat för alla. Inget projekt är det andra likt.

Vi är ett brett spectrum av förmågor, personligheter och kompetenser som alltid stärker varandra och hjälper varandra att utvecklas. Arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer, kommunikatörer och formgivare – alla våra styrkor sammansatta till ett ultimat lag. Vi utbyter kompetenser över gränserna, arbetar alltid tillsammans och hos oss finns inga hierarkier. Samarbete är något av det viktigaste som finns, tycker vi.

När du ger oss en ny utmaning så blir du en del av vårt team. Vi jobbar med, inte emot.

Oavsett om det är ett hotell, en restaurang, en arbetsplats eller ett hem så ska det vara en plats som uppmuntrar till nya tankar och idéer; är inspirerande men också funktionell; som är härlig att titta på och trivsam att vara i.

Vårt intresse ligger inte bara i att rita, inreda, formge och förädla. Vi vill ge människor en möjlighet att njuta av nuet, men samtidigt utrymme att utvecklas över tid. Människors behov, olika synsätt och unika personligheter är prio nummer ett. 

Dessutom är vi jäkligt bra på att ha kul på jobbet!


Titta på filmen och lär känna oss ännu bättre!

Framtidens arbetsplatser 

Vi på Spectrum har grundat Living Work Lab - ett närverk av människor och organisationer som med nya infallsvinklar och kompetenser utforskar nya sätt att arbeta med utveckling av arbetsplatsen. Living Work Lab baserar sitt arbete på mänskliga data och skapar metoder för kontinuerlig anpassning och förbättring av arbetsplatser.

 
 
lwl-red.png