Orkla002.jpg

aktivitetsbaserat som nyttjar varenda kvadratmeter

Fyra bolag, en helrenoverad lokal och mängder av produktprover på allt från små plåsterförpackningar till ostbågspåsar i party size – megakoncernen Orkla har fått ett nytt kontor i Solna Business Park.

Berätta något om de detaljer vi ser på bilden.

Eftersom Orklas bolag producerar en stor mängd av de produkter som du både ser och använder varje dag så är det inte konstigt att lokalen visade sig vara aningens för liten för att allt skulle få plats – men det löste vi såklart. Vi började med förändringsprocessen och startade en övergång till ett nytt arbetssätt. I planeringen gjorde vi många olika intervjuer och en djupgående analys av behov, de olika företagskulturerna och bolagens arbete, och kom därigenom fram till en ultimat aktivitetsbaserad lösning.

 

Lokalen blåstes ur helt och helrenoverades. Konceptet var shops in shops – kontoret har en känsla av stormarknaderna där Orklas produkter säljs i dagligvaruhandeln. Det känns som att man går in i en butik snarare än ett kontor, och det återspeglas skyltfönstren i entrén och installationer i taket. 

Tillsammans med en hängiven och målmedveten beställare som hade öga för detaljer skapade vi inte bara ett nytt arbetssätt och ett kontor som utnyttjar så mycket utrymme som möjligt och lite till, utan också ett effektivare sätt att arbeta med produktprover. Snyggt!

 

 

 

 

 

 

några snabba

VAD: Inredningsuppdrag

VAR: Solna Business Park

MILJÖ: Aktivitetsbaserat kontor

NÄR: 2016

SCHYST DETALJ: Bean bags i form av enorma ostbågspåsar

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.