SCMotorsOffice002.jpg

Tokyos skyline i huvudkonferensrummet på SC Motors

SC Motors köpte upp ett nytt brand och skulle nu samlokalisera tre bilmärken under ett och samma tak. I samma veva passade det ju väldigt bra att flytta ifrån de omoderna lokalerna de satt i och börja om på nytt! När de skulle flytta till en ny lokal i Infracity blev vi inbjuda av projektledaren Hifab för att hjälpa till. Klart att vi tackade ja!

3D-bild på Kunskapstrappan

Arbetssättet skulle ändras och rummen skulle släppas – nu handlade det om att få alla att bli ett enda sammansvetsat gäng istället för företag inom företaget.

Vi var med redan från uppstarten och körde workshops med referensgrupp och styrgrupp, utvecklade ett konceptuellt förslag och stöttade i förändringsprocessen. De lokaler som företaget redan satt i fungerade inte för den utvecklade arbetsplatsen, så det togs tag i saken och tecknades ett nytt kontrakt för en lokal som byggdes om för att passa SC Motors som handen i handsken.

 

några småfakta

VAD: Inredningsuppdrag

VAR: Infracity

INFLYTT: Sommaren 2016

HUR LÅNG TID DET TOG: Ett halvår

 

Nu är kontoret inriktat på branschen och inte bara specifika bilmärken. Det finns en gemenskap och sammanhållning och ett naturligt människoflöde. Det finns även ett par grejer som sticker ut lite extra:

I entrén står en fullskalig bilmodell i frigolit, pausrummet är inspirerat av en japansk trädgård och i huvudkonferensrummet finns det en foliering av Tokyos skyline.

Vad vi är lite extra stolta över? Att den japanska huvudägaren tyckte mycket om resultatet.

 

pinna gärna våra projekt på pinterest!

Om du för pilen över bilden så hittar du Pinterest-loggan. Via den kan du enkelt fästa bilderna på dina anslagstavlor!


BILDER FRÅN PROJEKTET

VAD HAR VI MER GJORT? KOLLA HÄR!

Vi jobbar i många olika projekt: både små och stora, i olika forum, med olika människor med olika behov. Varje utmaning är unik och har därför fått sina egna lösningar och uttryck. Här nedan kan du spana in ett urval av vad vi har gjort.